ons verhaal

ons verhaal

"in het kort"

onze kijk op de beenhouwersstiel

Lies en Jan-Klaas nemen in maart 2017 de zaak over van Geert en Nicole, de ouders van Lies.

De volledige inrichting van winkel, atelier en keuken moet eraan geloven. Ze laten een nieuwe culinaire wind waaien door Beselare maar houden vast aan Geert zijn huisgemaakte charcuterie, lokaal gekweekt rundsvlees en enkele klassiekers uit Nicole haar kookpotten.

Een oprechte passie voor lekker eten, maakt van Lies, Jan-Klaas en heel hun team een super combinatie.

Stay tuned.

De juiste mensen

op de juiste plaats

met een fris idee over eten

met precisie en knowhow

zorgen voor een duurzame aanpak

zorgen voor een tevreden klant.

Wij helpen jou met lekker eten bereiden

Wil je zelf aan de slag? Wij geven raad!
Klaargemaakte traiteurgerechten zijn wel lekker maar soms wil je iemand verassen of wil je je gasten verbazen met je kookkunsten. 
In een traditioneel gerecht neem het vlees de hoofdrol. Maar om dit vlees correct te bereiden is er kennis en ervaring nodig. Wij hebben die en delen die graag. Vraag ons uitleg over gaartijden of de nodige kerntemperatuur, wij helpen graag!
We nemen de stiel van beenhouwer heel serieus. Bij ons komen enkel de beste producten binnen. We maken zo veel mogelijk zelf...

Ook kaas is bij ons een belangrijke pijler. Met de kennis van Lies komt u thuis met een  heerlijk stuk kaas dat perfect past bij het gerecht of wijn.

Algemene info


Lies Vandenbroucke en Jan-Klaas Decupere
Beselarestraat 285, 8980 Beselare
057 46 75 75
info@beenhouwerdecupere.be
BTW 0760.341.032

Nieuwe openingsuren


Zomerverlof van 20/ 08 tot 11/09
Maandag 08U00 - 12U30 / 14U00 - 18U00
Dinsdag 08U00 - 12U30 / 14U00 - 18U00
Woensdag GESLOTEN
Donderdag 08U00 - 12U30 / 14U00 - 18U00
Vrijdag 08U00 - 12U30 / 14U00 - 18U00
Zaterdag 08U00 - 12U30 / 14U00 - 17U00
Zondag 09U00 - 12U00 / NAMIDDAG GESLOTEN